за компанијата

Haining Liwei украсување материјали копродукции, Ltd е модерна компанија специјализирана за производство и развој на нови декоративни панели, ПВЦ токи, ПВЦ wallboards и др

Компанијата има професионални надворешна трговија тим, технички тим, а повеќе од 80 членови на персоналот. И тоа има 16 повеќето однапред производство на линии.

пристапила кон претпријатието за да филозофијата на развојот на квалитет, угледот и понудената соработка и actuvely бара за посеопфатна соработка од сите делови на светот.

  • vszdbvsadz