Rreth kompanisë

Haining Liwei Ujdisje Materials Co, Ltd, është një ndërmarrje moderne, e specializuar në prodhimin dhe zhvillimin e paneleve të reja dekorative, kopset PVC, wallboards PVC dhe etj

Kompania ka një ekip profesional i tregtisë së jashtme, një ekip teknik dhe më shumë se 80 anëtarë të stafit. Dhe kjo ka 16 linja më paraprakisht prodhimin.

Kompania e aderon në filozofinë e zhvillimit të cilësisë, reputacionit dhe të fitojë të fitojë bashkëpunimin, dhe actuvely kërkon për bashkëpunim më të gjerë nga e gjithë bota.

  • vszdbvsadz